Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (3.28 secunde)
Romanii sunt uniti la vot Studiul analizeaza si voturile europarlamentarilor din punct de vedere al loialitatii fata de tara din care provin si fata de grupul politic de care apartin.
Romania este singura tara din grupul sau regional (denumit UE+, care include statele UE plus Islanda, Norvegia, Elvetia si Israel) indica in proportie atat de mare parlamentul drept cea mai corupta institutie, Lituania si Israelul inregistrand 23% pareri negative, Bulgaria - 21%, Cehia - 12%, iar restul tarilor europene - sub 10%.
Vass a respins luni acuzatiile aduse de Elena Basescu, conform carora ea ar fi in spatele demersului eurodeputatului ungar Laszlo Surjan care, intr-o scrisoare adresata membrilor PPE, se exprima impotriva primirii fiicei presedintelui Basescu in grupul popularilor europeni.
Vass a respins luni acuzatiile aduse de Elena Basescu, conform carora ea ar fi in spatele demersului eurodeputatului ungar Laszlo Surjan care, intr-o scrisoare adresata membrilor PPE, se exprima impotriva primirii fiicei presedintelui in grupul popularilor europeni.
Elena Basescu a fost acceptata fara nici o obiectie si in unanimitate ca membra a grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, iar Marian-Jean Marinescu a fost reales vicepresedinte al acestui grup, informeaza un comunicat de la grupul PPE.
Nici unul dintre cele doua mari partide - conservatorii din PPE si socialistii - nu are majoritatea in PE, iar grupul lui Verhofstadt va fi de neocolit in luarea deciziilor. ... Cele mai mari contributii la grupul sau sunt liberalii germani, cu 12 alesi, si britanicii, cu 11.
Reamintim ca grupul parlamentar al PD-L a solicitat la inceputul lunii iulie inceperea urmaririi penale impotriva fostului premier Calin Popescu-Tariceanu, pe motiv ca a semnat o Hotarare de Guvern prin care zacamintele nationale puteau lua alta destinatie decat in interesul Romaniei.
"In general, toti colegii din grupul parlamentar ne-au cerut sa venim cu doua proiecte de legi, le si avem facute. Marti, la grupul parlamentar, le dam publicitatii", a spus Hrebenciuc.
"Intreg grupul ministerial al PSD este astazi in masura sa-si anunte demisia", a spus Mircea Geoana.
Macar acum, Traian Basescu stie un lucru sigur: daca nu iese din nou presedinte, are rezervat un loc in grupul umoristic Divertis.
Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai lui Basescu care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu.
Mai importanta decat orice speculatii privind modul in care se vor distribui voturile catre cei doi finalisti cred ca este intrebarea cardinala a acestor zile - si anume daca va fi reconfirmata sau nu coalitia de 65% dintre PSD, PNL, UDMR si Grupul minoritatilor?
PD-L a sustinut ca este necesara constituirea unei majoritati parlamentare in care sa intre PD-L, PNL, UDMR, grupul minoritatilor nationale si grupul parlamentarilor independenti.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
'Pe la inceputul anului 2008 scriam cateva lucruri dure despre PSD si despre balamucul din partid, despre imbecila lupta pentru putere dintre indivizi, despre "grupul de la Cluj" si despre tradari, despre lipsa de ideologie, despre democratia de fatada, despre lasitati.
Prevederile din Regulamentul Senatului referitoare la revocarea din functie a presedintelui acestui for legislativ au fost declarate neconstitutionale, prin decizia 601 din 2005 a CC, care a motivat ca revocarea acestuia nu poate fi ceruta decat de grupul parlamentar din care face parte.
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.
Grupul independentilor din Senat cere sanctionarea lui Mircea Geoana pe motiv ca nu respecta regulamentul.
Mai grav, insa, grupul lui Oprea pregateste faza a doua a atacului la PSD si PNL, mai precis dezertarile de alesi locali.
google-analytics.com